Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins al 19 de febrer del 2014.

3.- Hi haurà un guanyador del premi que sortirà per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirà en un curs de ball a l'escola Bailongu de Barcelona de 15 sessions durant quatre mesos, de febrer a juny del 2014, on podrà elegir entre els estils de ball que ofereix el centre.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortirà un guanyador i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicarà el nom del guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi aquells usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: usuariosweb@elperiodico.com.

Aprèn gratis a ballar

Encerta la pregunta i podràs guanyar un curs de ball de quatre mesos a Barcelona, valorat en 180 euros, de l'estil que tu triïs.

Concurs tancat

La guanyadora del concurs ha estat:

Gemma Espriu

Curs de ball a l'escola Bailongu

El guanyador podrà realitzar de forma gratuita un curs de ball de 15 sessions, valorat en 180 euros, a l'escola de ball Bailongu de Barcelona durant quatre mesos (de febrer a juny del 2014). Podrà escollir entre tots els estils de ball que ofereix Bailongu: samba, salsa, country, hip-hop, dansa oriental, burlesque dance, balls de parella, lindy-hop, zumba, bachata...