,
Bases legals del concurs

1.- ╔s condiciˇ indispensable que els participants en la promociˇ siguin mÚs grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIËDICO. En cas contrari, la seva participaciˇ no serÓ vÓlida.

2.- La mecÓnica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participaciˇ estarÓ oberta fins al 19 de febrer del 2014.

3.- Hi haurÓ un guanyador del premi que sortirÓ per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarÓ entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirÓ en un curs de ball a l'escola Bailongu de Barcelona de 15 sessions durant quatre mesos, de febrer a juny del 2014, on podrÓ elegir entre els estils de ball que ofereix el centre.

5.- El sorteig es portarÓ a terme en un termini mÓxim de 72 hores una vegada tancada la promociˇ i en sortirÓ un guanyador i un suplent. El resultat d'aquest no serÓ apelĚlable i es publicarÓ el nom del guanyador a la web d'EL PERIËDICO.

6.- ┌nicament podran optar al premi aquells usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicaciˇ amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarÓ via correu electr˛nic o telŔfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini mÓxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automÓticament es designarÓ com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informaciˇ sobre els nostres serveis o productes a travÚs de mitjans electr˛nics, pot indicar-ho enviant un correu electr˛nic a la segŘent adreša: usuariosweb@elperiodico.com.

AprŔn gratis a ballar

Encerta la pregunta i podrÓs guanyar un curs de ball de quatre mesos a Barcelona, valorat en 180 euros, de l'estil que tu tri´s.

Concurs tancat

La guanyadora del concurs ha estat:

Gemma Espriu

Curs de ball a l'escola Bailongu

El guanyador podrÓ realitzar de forma gratuita un curs de ball de 15 sessions, valorat en 180 euros, a l'escola de ball Bailongu de Barcelona durant quatre mesos (de febrer a juny del 2014). PodrÓ escollir entre tots els estils de ball que ofereix Bailongu: samba, salsa, country, hip-hop, dansa oriental, burlesque dance, balls de parella, lindy-hop, zumba, bachata...

Bases legals del concurs