Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins al 27 de febrer del 2014.

3.- El concurs tindrà dos guanyadors que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirà en un curs d'iniciació al tast de vins de dos dies, valorat en 79 euros, es tastaran més de 12 vins blancs, negres, rosats i caves diferents, les dates disponibles dels cursos estaran publicades a www.vinacoteca.cat.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortirà un guanyador i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicarà el nom del guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi aquells usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Descobreix el món dels vins

Encerta la pregunta que et proposem sobre el vi El Perro Verde i guanya un dels dos cursos d'iniciació al tast de vins, valorats en 79 euros

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs han estat:

Sonia Carabante
Sergi Martí

Curs d'iniciació al tast de vins

El premi consta de dos cursos d'iniciació al tast de vins de dos dies de durada. Al curs es tastaran més de 12 vins blancs, negres, rosats i caves. Cada curs està valorat en 79 euros i les dates disponibles per fer els cursos es publicaran a www.vinacoteca.cat.