,
Bases legals del concurs

1.- ╔s condiciˇ indispensable que els participants en la promociˇ siguin mÚs grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIËDICO. En cas contrari, la seva participaciˇ no serÓ vÓlida.

2.- La mecÓnica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participaciˇ estarÓ oberta fins al 27 de febrer del 2014.

3.- El concurs tindrÓ dos guanyadors que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarÓ entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirÓ en un curs d'iniciaciˇ al tast de vins de dos dies, valorat en 79 euros, es tastaran mÚs de 12 vins blancs, negres, rosats i caves diferents, les dates disponibles dels cursos estaran publicades a www.vinacoteca.cat.

5.- El sorteig es portarÓ a terme en un termini mÓxim de 72 hores una vegada tancada la promociˇ i en sortirÓ un guanyador i un suplent. El resultat d'aquest no serÓ apelĚlable i es publicarÓ el nom del guanyador a la web d'EL PERIËDICO.

6.- ┌nicament podran optar al premi aquells usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicaciˇ amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarÓ via correu electr˛nic o telŔfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini mÓxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automÓticament es designarÓ com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informaciˇ sobre els nostres serveis o productes a travÚs de mitjans electr˛nics, pot indicar-ho enviant un correu electr˛nic a la segŘent adreša: lssice@elperiodico.com.

Descobreix el mˇn dels vins

Encerta la pregunta que et proposem sobre el vi El Perro Verde i guanya un dels dos cursos d'iniciaciˇ al tast de vins, valorats en 79 euros

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs han estat:

Sonia Carabante
Sergi MartÝ

Curs d'iniciaciˇ al tast de vins

El premi consta de dos cursos d'iniciaciˇ al tast de vins de dos dies de durada. Al curs es tastaran mÚs de 12 vins blancs, negres, rosats i caves. Cada curs estÓ valorat en 79 euros i les dates disponibles per fer els cursos es publicaran a www.vinacoteca.cat.

Bases legals del concurs