Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins el 7 de maig del 2014.

3.- Hi haurà set guanyadors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant, el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi consistirà en 7 entrades dobles valorades en un mínim de 40€ (cada entrada doble) pel concert del 9 de maig.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyadors a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Guanya entrades pel concert de Richard Bona

Sortegem 7 entrades dobles pel concert de Richard bona al Teatre Coliseum de Barcelona. L'espectacle, en el marc del cicle Round About Midnight, ofereix un format diferent i intimista que recorda el glamur dels clubs i els cabarets.

El cantant, compositor i multiintrumestanstalista Richard Bona és una llegenda del Camerún que combina el jazz contemporani -cultivat en les seves visites a París i als Estats Units- amb la sonoritat de les seves arrels africanes. Va heretar la passió per la música de la seva família i als vuit anys ja actuava per tot el país. Al 1980 va substituir la guitarra pel baix, instrument del qual avui és un dels més grans exponents.

En l'actualitat, aquest prodigi (establert a Nova York) és un dels grans genis internacionals de la música, tal i com demostren els seus darrers treballs, 'The ten shades of blues' i 'Bonafied'.

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs són: 

Pep Caba

Juan Jose Mestre Aguado

José Marco Igual

Alberto Morales Lacueva

Conchi Gibello Morales

Veronica Urgell

Ariel Diaz Farias

Concert de Richard Bona

Participa-hi i guanya una entrada doble (valorada en 40 euros) per al concert que el compositor Richard Bona oferirà al Teatre Coliseum de Barcelona, el 9 de maig.