Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin majors de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins al 21 de maig del 2014.

3.- Hi haurà tres guanyadors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no hi ha cap encertant el sorteig es farà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi consistirà en 3 passis vàlids per als tres dies del Gamelab, valorats cadascun en 120 €.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i depararà un guanyador i un suplent. El resultat no serà apel·lable i es publicarà el nom del guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi aquells usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, ho pot indicar enviant un correu electrònic a la següent adreça: atencion.lector@elperiodico.com.

Guanya tres abonaments per Gamelab Barcelona 2014

Aconsegueix un dels tres passis que sortegem per al Gamelab, valorats cadascun en 120 €, vàlids per als tres dies del congrés i per als tallers impartits.

La X Fira Internacional del Videojoc i l'Oci Interactiu se celebra a la Filmoteca de Catalunya del 25 al 27 juny del 2014.

El Congrés Internacional Gamelab, consolidat com a cita de referència per al sector del videojoc i l'oci Interactiu a Europa, arriba aquest 2014 a la desena edició. Els principals visionaris i mestres del món del videojoc, amb altres creadors i personalitats de la indústria internacional, intentaran predir com serà el futur de l'entreteniment digital i analitzaran les últimes tendències creatives, tecnològiques i comercials del sector, com l'important gir cap a la indústria de l’'smart' en el món del videojoc.

En aquesta nova edició Gamelab tindrà com a estrella convidada el genial creador americà Tim Schafer, una de les figures principals del llegendari estudi LucasArts ('Monkey Island', 'Day of the Tentacle'...) i fundador de Double Fine ('Brutal Legend', 'Grim Fandago, Broken Age...).

Una altra convidada especial serà Jade Raymond, directora general d'Ubisoft Toronto, cocreadora de l'èxit mundial 'Assassin's Creed' i considerada per molts com una de les figures més influents del sector.

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs són: 

 

Joan Rojo Torrebadella

Aurelia del Río Calabrés

Patricia Rubio

Guanya tres abonaments per al Gamelab Barcelona

Aconsegueix un dels tres passis que sortegem per al Gamelab, valorats cadascun en 120 €, vàlids per als tres dies del congrés i per als tallers impartits.
La X Fira Internacional del Videojoc i l'Oci Interactiu se celebra a la Filmoteca de Catalunya del 25 al 27 juny del 2014.