Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins a el 2 d'abril del 2014.

3.- Hi haurà tres guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirà en 3 'e-book' de tinta electrònica de la marca Approx.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Guanya tres 'e-book' de tinta electrònica

Encerta la pregunta i entra en el sorteig de tres 'e-book' d'Approx, amb què podràs accedir a més de 1.400 llibres.

Concurs tancat

 

Els guanyadors són:


Jordi Bosch Infante

Josep Vidal Cardona

Anna Barcons Portet

Tres 'e-book' de tinta electrònica

Encerta la pregunta i entra en el sorteig de 3  'e-book' d'Approx, amb què podràs accedir a més de 1.400 llibres. A més d'utilitzar tinta electrònica, té un disseny elegant, compacte i lleuger perquè puguis disfrutar de la lectura en qualsevol lloc.