,
Bases legals del concurs

1.- ╔s condiciˇ indispensable que els participants en la promociˇ siguin mÚs grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIËDICO. En cas contrari, la seva participaciˇ no serÓ vÓlida.

2.- La mecÓnica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participaciˇ estarÓ oberta fins a el 2 d'abril del 2014.

3.- Hi haurÓ tres guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarÓ entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirÓ en 3 'e-book' de tinta electr˛nica de la marca Approx.

5.- El sorteig es portarÓ a terme en un termini mÓxim de 72 hores una vegada tancada la promociˇ i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serÓ apelĚlable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIËDICO.

6.- ┌nicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicaciˇ amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarÓ via correu electr˛nic o telŔfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini mÓxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automÓticament es designarÓ com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informaciˇ sobre els nostres serveis o productes a travÚs de mitjans electr˛nics, pot indicar-ho enviant un correu electr˛nic a la segŘent adreša: lssice@elperiodico.com.

Guanya tres 'e-book' de tinta electr˛nica

Encerta la pregunta i entra en el sorteig de tres 'e-book' d'Approx, amb quŔ podrÓs accedir a mÚs de 1.400 llibres.

Concurs tancat

 

Els guanyadors sˇn:


Jordi Bosch Infante

Josep Vidal Cardona

Anna Barcons Portet

Tres 'e-book' de tinta electr˛nica

Encerta la pregunta i entra en el sorteig de 3  'e-book' d'Approx, amb quŔ podrÓs accedir a mÚs de 1.400 llibres. A mÚs d'utilitzar tinta electr˛nica, tÚ un disseny elegant, compacte i lleuger perquŔ puguis disfrutar de la lectura en qualsevol lloc.

Bases legals del concurs