Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.
2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta des del 17 al 23 d'abril del 2014.
3.- Hi haurà tres guanyadors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant, el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.
4.- El premi per als tres guanyadors consistirà en una de les tres unitats del Kindle Paperwhite 3G d'Amazon que es sortegen, valorats en 179 euros cadascun.
5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyadors a la web d'EL PERIÓDICO.
6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.
7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.
8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Guanya tres Kindle Paperwhite 3G d'Amazon

Encerta la pregunta i entra en el sorteig d'un dels tres Kindle Paperwhite. Aquest dispositiu, valorat en 179 euros, proporciona una experiència de lectura perfecta perquè permet llegir fàcilment fins i tot a plena llum del sol i pesa només 206 grams.

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs són:


Javier Pérez Guardia

Gilbert Brotons Farré

Elisenda Altés Blasi

Guanya tres Kindle Paperwhite 3G d'Amazon

Cadascuna de les unitats sortejades de Kindle Paperwhite 3g d'Amazon està valorada en 179 euros. Aquest dispositiu proporciona una experiència de lectura perfecta perquè permet llegir fàcilment fins i tot a plena llum del sol i pesa només 206 grams. A més, inclou una bateria que dura fins a vuit setmanes. La pantalla d'aquest e-reader compta amb contrast més gran i un millor reflex de la llum: els blancs són més blancs i els negres més negres, de manera que les pàgines són pràcticament idèntiquesa les d'un llibre imprés.