Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins el 2 de julio del 2014.

3.- Hi haurà tres guanyadors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant, el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi pels guanyadors consistirà en un dels  tres Kindle Fire HDX 7 que sortegem.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyadors a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Guanya tres tauletes Kindle Fire HDX7

Encerta la pregunta i entra al sorteig d'un Kindle Fire HDX 7. Aquest dispositiu, valorat en 229 euros, té una capacitat de 16 GB i ofereix una sensacional i exclusiva pantalla HDX.

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs són: 

Juan García Retamero

Dolors Senserrich Pairó

Angel Serna Alonso

Guanya tres tauletes Kindle Fire HDX7

La tauleta Kindle Fire HDX 7 compta amb una pantalla exclusiva de 323 píxels per polzada que brinda una experiència multimèdia increïble en qualsevol condició d'il·luminació.  A més compta amb un processador tres vegades més potent que el de la generació anterior i una bateria excepcional, que dura 11 hores en ús mixt i més de 17 en mode de lectura.

La família Kindle Fire ofereix un ampli catàleg de contingut digital, amb més de 28 milions de cançons, llibres, revistes, jocs, vídeos i aplicacions.