Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins el 14 de maig del 2014.

3.- Hi haurà 10 guanyadors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant, el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi consistirà en 10 abonaments anuals de la Fundació Joan Miró i el catàleg de l'exposició 'De Miró a Barcelona' valorades en conjunt en uns 34€.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyadors a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Guanya un abonament anual de la Fundació Joan Miró

Guanya un dels 10 abonaments d'accés gratuït durant un any que sortegem per veure totes les exposicions del museu i el catàleg de l'exposició 'De Miró a Barcelona'.

El 9 de maig la Fundació Joan Miró presenta 'De Miró a Barcelona', una exposició sobre l'obra de l'artista a l'espai públic de la ciutat.

La mostra dóna inici a un nou cicle d'exposicions titulat 'Miró. Documents', dedicat a revisar l'obra de l'artista a partir del fons artístic i documental de la Fundació. Amb la primera edició del cicle, es vol destacar el llegat que Joan Miró va oferir a Barcelona des de finals dels anys seixanta.

La mostra, organitzada per la Fundació Joan Miró i comissariada per Rosa Maria Malet, directora de la fundació, presenta els treballs artístics preparatoris de Joan Miró per a la creació de les quatre obres que va concebre per a la ciutat: el mural de l'aeroport, el mosaic del Pla de l’Ós a la Rambla, una escultura monumental destinada al parc de Cervantes i la Fundació Joan Miró.

L'exposició es pot veure del 9 de maig al 2 de novembre del 2014 a la sala octogonal de la Fundació.

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs són:

Jordi Esquerra González

Montserrat Bastardes Porcel

Raul Garreta Ricou

Lorenzo Albert Chorro

Carmen Mingo Fabregat

Antonio José González González

Anastasia Mishina

Agustin Forteza Cosmi

Yolanda Forcadell Berenguer

Gloria Sagasti Iruzubieta

Guanya un abonament anual de la Fundació Joan Miró

Guanya un abonament anual de la Fundació Joan Miró i el catàleg de l'exposició 'De Miró a Barcelona'