Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins al 5 de gener del 2015.

3.- Hi haurà deu guanyadors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant, el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi consistirà en 10 abonaments anuals i la guia de la Fundació Joan Miró valorats en conjunt en uns 34 €.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortirà un guanyador i un suplent. El resultat del sorteig no serà apel·lable i es publicarà el nom del guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es farà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: atencion.lector@elperiodico.com.

Guanya un abonament anual de la Fundació Joan Miró

Guanya un dels 10 abonaments d'accés gratuït durant un any i la guia que sortegem per visitar totes les exposicions del museu.

La Fundació Joan Miró presenta 'Barcelona, zona neutral (1914-1918)', una exposició que es proposa representar la visualitat a Barcelona en el període de la primera guerra mundial i mostrar com la ciutat es transforma en tots els àmbits i s'obre camí cap a les avantguardes.

Segons Fèlix Fanés i Joan Minguet, els comissaris de la mostra, el punt de partida és una frase de Josep M. de Sagarra: “Durant els anys de la Gran Guerra, Barcelona liquida el seu segle XIX”.

Barcelona es va convertir en zona neutral en temps de guerra, cosa que significa temps de grans negocis, de grans oportunitats, de moviments ciutadans i polítics, de vides secretes i opulentes, de gran prosperitat i de grans tensions, és a dir, explosió social i creativa. Per commemorar el centenari de l'esclat de la primera guerra mundial el 1914, ‘Barcelona, zona neutral (1914-1918)’ refà el camí que va de la modernitat del París del final de segle XIX a les avantguardes de principis del segle XX.

L'exposició, amb gairebé 500 obres, d'uns setanta artistes diferents, reuneix 20 films, pintures, escultures, dibuixos, objectes i documentació diversa per mostrar les tensions d'aquell moment al llarg de nous sales.

És possible visitar l'exposició fins al 15 de febrer del 2015.

Concurs tancat

1.- És condició indispensable que els participants

Guanya un dels 10 abonaments d'accés gratuït durant un any i la guia que sortegem per visitar totes les exposicions del museu.