Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins a el 20 de març del 2014.

3.- Hi haurà tres guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirà en una aplicació Runtastic Pro. Es sortegen 20 aplicacions. 

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Guanya una aplicació Runtastic Pro

Guanya l'aplicació Runtastic Pro que et permetrà mesurar i controlar totes les dades necessàries per aconseguir que el resultat dels teus entrenaments sigui l'òptim

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs són:

Lleïr Arias Ollé
Joan Alarcon
Carlos Casquet
Mireia López
Gemma Carbonell Vicente
Anna Bosch
Mar Mayolas Figueras
Artur Cejudo Carsi
Albert Bellera
Rafael Constanza
Alejandro González
Alberto García Alegre
Ángel Basté
Sergio López Bea
Jose Vargas Gordillo
Montse Ribas
Silvia Gonzalez Poncelas
Francisco Gordon
Jose Arjona

Runnig, Runtastic i Kilian Jornet

Runtastic mesura totes les dades necessàries per optimitzar els resultats del teu entrenament i permet la comparació progressiva: l'aplicació enregistra el temps, la distància, les calories consumides, la velocitat, l'altitud i la ruta via GPS integrat i mitjançant satèl·lits. Runtastic t'ajuda a concentrar-te millor en els teus objectius, per exemple amb l'entrenament per zones de ritme cardíac. Sortegem 20 aplicacions entre els que encertin la resposta.