,
Bases legals del concurs

1.- ╔s condiciˇ indispensable que els participants en la promociˇ siguin mÚs grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIËDICO. En cas contrari, la seva participaciˇ no serÓ vÓlida.

2.- La mecÓnica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participaciˇ estarÓ oberta fins a el 20 de marš del 2014.

3.- Hi haurÓ tres guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarÓ entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirÓ en una aplicaciˇ Runtastic Pro. Es sortegen 20 aplicacions. 

5.- El sorteig es portarÓ a terme en un termini mÓxim de 72 hores una vegada tancada la promociˇ i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serÓ apelĚlable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIËDICO.

6.- ┌nicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicaciˇ amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarÓ via correu electr˛nic o telŔfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini mÓxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automÓticament es designarÓ com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informaciˇ sobre els nostres serveis o productes a travÚs de mitjans electr˛nics, pot indicar-ho enviant un correu electr˛nic a la segŘent adreša: lssice@elperiodico.com.

Guanya una aplicaciˇ Runtastic Pro

Guanya l'aplicaciˇ Runtastic Pro que et permetrÓ mesurar i controlar totes les dades necessÓries per aconseguir que el resultat dels teus entrenaments sigui l'˛ptim

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs sˇn:

Lle´r Arias OllÚ
Joan Alarcon
Carlos Casquet
Mireia Lˇpez
Gemma Carbonell Vicente
Anna Bosch
Mar Mayolas Figueras
Artur Cejudo Carsi
Albert Bellera
Rafael Constanza
Alejandro Gonzßlez
Alberto GarcÝa Alegre
┴ngel BastÚ
Sergio Lˇpez Bea
Jose Vargas Gordillo
Montse Ribas
Silvia Gonzalez Poncelas
Francisco Gordon
Jose Arjona

Runnig, Runtastic i Kilian Jornet

Runtastic mesura totes les dades necessÓries per optimitzar els resultats del teu entrenament i permet la comparaciˇ progressiva: l'aplicaciˇ enregistra el temps, la distÓncia, les calories consumides, la velocitat, l'altitud i la ruta via GPS integrat i mitjanšant satŔlĚlits. Runtastic t'ajuda a concentrar-te millor en els teus objectius, per exemple amb l'entrenament per zones de ritme cardÝac. Sortegem 20 aplicacions entre els que encertin la resposta.

Bases legals del concurs