Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins al 9 de juliol del 2014.

3.- Hi haurà dos guanyadors del premi, que sortirà per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no hi ha cap encertant, el sorteig es farà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per als guanyadors consistirà en un bo canviable per una estada d'una nit en habitació doble estàndard per a dues persones en règim d'allotjament i esmorzar. El bo NIT PARADORS es podrà utilitzar, amb reserva prèvia, en qualsevol Parador, excepte al de Granada. Són vàlids fins al 14 de febrer del 2015, segons disponibilitat de dates i ocupació.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i depararà dos guanyadors i un suplent. El resultat no serà apel·lable i es publicarà el nom del guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi aquells usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es farà via correu electrònic o telèfon. En cas  que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no vol rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, ho pot indicar enviant un correu electrònic a la següent adreça: atencion.lector@elperiodico.com.

Sortegem dues estades a un Parador

Cadascun dels dos bons que sortegem és canviable per una estada d'una nit en habitació doble estàndard per a dues persones en règim d'allotjament i esmorzar.

El bo NIT PARADORS es podrà utilitzar, amb reserva prèvia, en qualsevol Parador, excepte al de Granada. Són vàlids fins al 14 de febrer del 2015 segons disponibilitat de dates i ocupació. El cost estimat de cadascun d'ells és de 170 euros.

Concurs tancat

Els guanyados del concurso són:

Elisa Fernández Lara
Nancy Villar Rivas

Sortegem dues estades al Parador que escullis

Cadascun dels dos bons que sortegem és canviable per una estada d'una nit en habitació doble estàndard per a dues persones en règim d'allotjament i esmorzar.

El bo NIT PARADORS es podrà utilitzar, amb reserva prèvia, en qualsevol Parador, excepte al de Granada. Són vàlids fins al 14 de febrer del 2015, segons disponibilitat de dates i ocupació. El cost estimat de cadascun d'ells és de 170 euros.

La xarxa de Paradors de Turisme és una cadena hotelera única al món que aposta per la recuperació del patrimoni, la manera especial de cuidar els seus clients i el respecte mediambiental de l'entorn. Busca la millor època de l'any per visitar els paradors que té la xarxa distribuïts per tota la geografia espanyola. Paradors és història, la història que recorren els últims 85 anys de la vida d'Espanya. Els seus castells, convents, monestirs i entorns naturals t'esperen perquè descobreixis noves experiències i visquis moments inoblidables.