Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins a el 30 de juliol del 2014.

3.- Hi haurà tres guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirà en una subscripció a Wuaki.tv selection, valorada en més de 80 euros.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Un any de sèries i cinema gratis

Respon correctament a la pregunta i entra en el sorteig de tres subscripcions a Wuaki.tv selection.

El videoclub 'on line' ofereix una selecció de més de 2.500 sèries de televisió i pel·lícules: des dels grans èxis de Hollywood fins a les últimes novetats del cinema infantil.

Concurs tancat

Guanya una subscripció anual a Wuaki.tv

Aconsegueix una subscripció de 12 mesos a Wuaki.tv selection i disfruta d'un ampli catàleg de films i sèries 'on line'.