Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins al 6 de març del 2014.

3.- El concurs tindrà un guanyador que sortirà per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirà en un any de trucades gratuïtes mitjançant l'aplicació BizPhone de l'operador de telecomunicacions Masvoz, sense cap tipus de cost d'alta ni manteniment i amb un límit de trucades de 500 minuts per mes.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortirà un guanyador i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicarà el nom del guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Un any de trucades gratuïtes

Encerta la pregunta que et proposem sobre WhatsApp i guanya un any de trucades gratuïtes gràcies a l'aplicació BizPhone de Masvoz

Concurs tancat

El guanyador del concurs ha estat:

Gilbert Brotons

Un any de trucades gratuïtes amb BizPhone

El guanyador del concurs podrà gaudir d'un any de trucades gratuïtes gràcies a la nova aplicació BizPhone de l'operador Masvoz. L''aap' està disponible per a plataformes Android i iOS. El premi no comporta cap cost d'alta ni manteniment i amb un límit de trucades de 500 minuts per mes.