,
Bases legals del concurs

1.- ╔s condiciˇ indispensable que els participants en la promociˇ siguin mÚs grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIËDICO. En cas contrari, la seva participaciˇ no serÓ vÓlida.

2.- La mecÓnica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participaciˇ estarÓ oberta fins al 6 de marš del 2014.

3.- El concurs tindrÓ un guanyador que sortirÓ per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarÓ entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirÓ en un any de trucades gratu´tes mitjanšant l'aplicaciˇ BizPhone de l'operador de telecomunicacions Masvoz, sense cap tipus de cost d'alta ni manteniment i amb un lÝmit de trucades de 500 minuts per mes.

5.- El sorteig es portarÓ a terme en un termini mÓxim de 72 hores una vegada tancada la promociˇ i en sortirÓ un guanyador i un suplent. El resultat d'aquest no serÓ apelĚlable i es publicarÓ el nom del guanyador a la web d'EL PERIËDICO.

6.- ┌nicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicaciˇ amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarÓ via correu electr˛nic o telŔfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini mÓxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automÓticament es designarÓ com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informaciˇ sobre els nostres serveis o productes a travÚs de mitjans electr˛nics, pot indicar-ho enviant un correu electr˛nic a la segŘent adreša: lssice@elperiodico.com.

Un any de trucades gratu´tes

Encerta la pregunta que et proposem sobre WhatsApp i guanya un any de trucades gratu´tes grÓcies a l'aplicaciˇ BizPhone de Masvoz

Concurs tancat

El guanyador del concurs ha estat:

Gilbert Brotons

Un any de trucades gratu´tes amb BizPhone

El guanyador del concurs podrÓ gaudir d'un any de trucades gratu´tes grÓcies a la nova aplicaciˇ BizPhone de l'operador Masvoz. L''aap' estÓ disponible per a plataformes Android i iOS. El premi no comporta cap cost d'alta ni manteniment i amb un lÝmit de trucades de 500 minuts per mes.

Bases legals del concurs