Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins a el 22 de juliol del 2014.

3.- Hi haurà tres guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per al guanyador consistirà en un Apple TV HD valorat en 112 euros.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: atencion.lector@elperiodico.com

Un Apple TV amb alta definició

Apple TV amb alta definició.

Encerta la pregunta que et proposem i guanya un Apple TV gràcies a l'empresa Microgestió.

 

Concurs tancat

La guanyadora del concurs és Celine Greau.

Un Apple TV amb alta definició

Guanya un Apple TV amb 1080p HD i disfruta de les millors pel·lícules i programes al teu televisor panoramic. Tria entre les últimes estrenes i els grans clàssics a iTunes, segueix retransmissions de partits en directe i en alta definició, i accedeix a tots els continguts de Youtube i de Vimeo. A més, amb AirPlay pots reproduir vídeos, veure fotos i escoltar música del teu iPhone, iPad o iPod touch des del televisor.