Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins a el 16 d'abril del 2014.

3.- Hi haurà dos guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant, el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi consistirà en un casal gratuït de una setmana per a el vostre fill durant el mes de juliol del 2014, a l'escola Bailongu de Barcelona. El curs està valorat en 100 euros. Podeu consultar més detalls sobre preus, continguts i disponibilitat a www.bailongu.com.

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Un casal d'estiu per als més petits

Respon correctament a la pregunta i entra en el sorteig del curs de ball 'Petits bailongus'.

Els més petits de la casa podran disfrutar del casal d'estiu més divertit, que inclou classes de teatre musical, iniciació a la dansa, expressió corporal i tallers de diferents estils de ball: funky, hip-hop, swing, caribenys, zumba i bollywood.

A més, l'escola Bailongu de Barcelona també ofereix tallers de creativitat i manualitats dirigits a nens de 6 a 14 anys.

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs són:

Eva Martín Jiménez

María Dolores Romero

Dos cursos d'estiu per nens

Entre els encertants a la pregunta, se sortejaran dos casals d'estiu d'una setmana (dirigits a nens de 6 a 14 anys) a l'escola de ball Bailongu de Barcelona.