Concursos

El Periódico

,
Bases legals del concurs

1.- És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIÓDICO. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.

2.- La mecànica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participació estarà oberta fins a l'11 de març del 2014.

3.- Hi haurà tres guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarà entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per als tres guanyadors consistirà en una de les tres unitats del Logitech K400 que se sortegen

5.- El sorteig es portarà a terme en un termini màxim de 72 hores una vegada tancada la promoció i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serà apel·lable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIÓDICO.

6.- Únicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicació amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarà via correu electrònic o telèfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini màxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automàticament es designarà com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informació sobre els nostres serveis o productes a través de mitjans electrònics, pot indicar-ho enviant un correu electrònic a la següent adreça: lssice@elperiodico.com.

Un teclat intel·ligent

Logitech K400

Sortegem tres teclats Wireless Touch Keyboard K400 de Logitech

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs són:


Enric Zapater

Albert Tarragó

Carme Arrufat

Logitech K400

Sortegem tres teclats Wireless Touch Keyboard K400 de Logitech. Aquest teclat amb còmodes tecles planes porporciona un fiable radi d'acció sense fil de fins a 10 metres, perfecte per a la sala d'estar. Pots apujar el volum del teu vídeo favorit, navegar per internet, llegir un blog, conversar i molt més, tot des de la comoditat del sofà de casa teva.