,
Bases legals del concurs

1.- ╔s condiciˇ indispensable que els participants en la promociˇ siguin mÚs grans de 18 anys i estiguin registrats a la web d'EL PERIËDICO. En cas contrari, la seva participaciˇ no serÓ vÓlida.

2.- La mecÓnica del sorteig consisteix a respondre correctament a la pregunta plantejada a la web. La fase de participaciˇ estarÓ oberta fins a l'11 de marš del 2014.

3.- Hi haurÓ tres guanaydors del premi que sortiran per sorteig entre tots els participants que hagin encertat la pregunta. Si no existeix cap encertant el sorteig es realitzarÓ entre tots els participants del concurs.

4.- El premi per als tres guanyadors consistirÓ en una de les tres unitats del Logitech K400 que se sortegen

5.- El sorteig es portarÓ a terme en un termini mÓxim de 72 hores una vegada tancada la promociˇ i en sortiran tres guanyadors i un suplent. El resultat d'aquest no serÓ apelĚlable i es publicaran els noms dels guanyador a la web d'EL PERIËDICO.

6.- ┌nicament podran optar al premi els usuaris residents a Espanya.

7.- La comunicaciˇ amb el guanyador per indicar-li com accedir al premi es realitzarÓ via correu electr˛nic o telŔfon. En cas que el guanyador no respongui en un termini mÓxim de 12 hores des del primer intent de contacte, automÓticament es designarÓ com a guanyador el suplent.

8.- Les dades proporcionades pels usuaris passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Zeta. Si no desitja rebre informaciˇ sobre els nostres serveis o productes a travÚs de mitjans electr˛nics, pot indicar-ho enviant un correu electr˛nic a la segŘent adreša: lssice@elperiodico.com.

Un teclat intelĚligent

Logitech K400

Sortegem tres teclats Wireless Touch Keyboard K400 de Logitech

Concurs tancat

Els guanyadors del concurs sˇn:


Enric Zapater

Albert Tarragˇ

Carme Arrufat

Logitech K400

Sortegem tres teclats Wireless Touch Keyboard K400 de Logitech. Aquest teclat amb c˛modes tecles planes porporciona un fiable radi d'acciˇ sense fil de fins a 10 metres, perfecte per a la sala d'estar. Pots apujar el volum del teu vÝdeo favorit, navegar per internet, llegir un blog, conversar i molt mÚs, tot des de la comoditat del sofÓ de casa teva.

Bases legals del concurs